Avslut

I morgon blir min sista dag på praktiken innan jag tar semester fram tills skolan börjar i augusti. Något som både känns konstigt och lite overkligt. Jag har ju varit här i över ett år och lärt mig så otroligt mycket, både som person och yrkesmässigt.

avslut-praktik-copywriter books copy-praktik copywriter ibra-cf praktikant-copywriter praktik-pa-copywriter-byra work

När jag började min praktik tyckte jag att copywriter verkade vara ett spännande, kreativt yrke. Jag visste att man som copy arbetade med reklam och med text, men inte exakt vad för slags jobb man gjorde och hur arbetsprocessen såg ut. Under min tid här har jag fått uppleva arbetslivet inom reklambranschen och jag vet garanterat mer om vad som ryms inom ordet copywriter idag ;)

Det är här jag spenderat dagarna och utvecklats under tiden. Det är på den här platsen som jag har upptäckt en annan del av skrivandet och kommit fram till vad jag vill arbeta med i framtiden. Men nu är det dags..

I morgon när arbetsdagen är slut så kommer jag att städa ur mitt skrivbord, packa ihop mina saker och lämna tillbaka nyckeln till kontoret. Självklart kommer jag att hälsa på framöver, titta förbi på någon afterwork och hålla kontakten. Men min tid som praktikant är slut och det vore konstigt om jag inte tyckte det kändes lite sorgligt ;)

Hur som helst så ska det ändå bli skönt med semester, var ett tag sedan jag hade ett så långt sommarlov :) Ska passa på att vara ute mycket, sola och bada, träffa vänner och umgås med föräldrarna på landet. Helt enkelt stressa ner och koppla av så att jag är redo för en intensiv terminsstart på Medieinstitutet i höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *