Best of maxcat

Tänkte presentera min älskade katt Max som är hela 12 år nu :) Första gången jag träffade honom var han åtta år och jag är så tacksam över att få ha honom i mitt liv.

best-of-maxcat

Max har flyttat runt och varit med om en hel del genom åren.. Första gången jag träffade Max så var han som sagt åtta år och bodde i Vårby gård. Bara några veckor efter att jag träffade Max, så försvann han och var borta i över ett år. Max var ute en hel del som utekatt och blev stulen av någon när han var utomhus. Som tur var kom Max tillslut tillbaka. En kväll började folk höra av sig och sa att de hade sett Max. Otroligt nog så hittades Max ståendes i porten där han hade bott innan han försvann. Han mådde bra men hade gått upp rätt mycket i vikt, troligtvis eftersom han var innekatt i över ett år och inte fått någon hälsosam kost. Sedan flyttade Max hem till mig när jag fortfarande bodde hemma och självklart följde han med även när jag flyttade hemifrån :)

Max är en orange bondkatt och verkligen världens bästa katt. Nu tror jag i och för sig att alla kattägare säger så om sin katt, men Max är verkligen speciell.. Han är väldigt social och vill alltid vara med, följer efter en och tycker om att stå i centrum :D Han är väldigt kelig och älskar att ligga i knäet, något han gärna gör i flera timmar om han får..

 

One thought on “Best of maxcat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *