Dataföreningen, examen, Säkerhetskryssning och #thesocialfew

Med de klyschiga orden ”It’s all happening” skulle man lätt kunna sammanfatta mina senaste månader. Jag har haft fullt upp men kan nu dela med mig och berätta vad jag egentligen har hållit på med den senaste tiden.

Vi tar det i rätt ordning.. Sen sist har jag nämligen:

1. Blivit anställd som digital kommunikatör på Dataföreningen Stockholm

digital-kommunikator-alexandraholm-dataforeningen

Anställningsavtal för #nyttjobb på Dataföreningen.

epicenterstockholm-1yearparty-alexandraholm

Firar på Epicenters 1-årsfest. Bild: Birgitta Edberg

Innan jag tog examen från Medieinstitutet blev jag rekryterad till Dataföreningen där jag har arbetat som digital kommunikatör sedan 31 mars. På Dataföreningen arbetar jag med intern och extern kommunikation, sociala medier samt är nätverksansvarig för DF Stockholm.

2. Tagit examen från Medieinstitutet

webbkommunikator-socialamedier-medieinstitutet-examen

Examensfoto för min klass – WKS14. Bild: Medieinstitutet

Efter två år på Medieinstitutet var det äntligen dags. 22 april tog jag nämligen examen från utbildningen Webbkommunikatör/Sociala medier.

3. Överlevt min första Säkerhetskryssning

sakerhetskryssning-dataforeningen-alexandraholm

På Säkerhetskryssning med Dataföreningen 2016.

Sedan var det dags för min första Säkerhetskryssning, en årlig kryssning som arrangeras av Dataföreningen tillsammans med Informationssäkerhetsnätverket Stockholm/Mälardalen. I år var temat social engineering och konsten att hacka en människa. Läs min sammanfattning av Säkerhetskryssning 2016 här.

4. Blivit en del av The Social Few

thesocialfew-alexandraholm

The Social Few.

För några veckor blev jag tillfrågad om att gå med i The Social Few – nätverket för talanger inom marknadsföring och kommunikation. Självklart tackade jag ja! 10 maj lanserades äntligen vår plattform thesocialfew.com där vi medlemmar delar med oss av vår kunskap och utvecklar vårt personliga varumärke. Extra kul var även att Resumé uppmärksammade oss och skrev om The Social Few.

Jag startade bloggen strax innan jag började på Medieinstitutet hösten 2014. Två år har gått och bloggen fortsätter som vanligt. I och med att jag lämnar studentlivet bakom mig kommer dock alexcrystals.se ta lite av en ny vändning. Jag kommer fortsätta blogga om mina älsklingsämnen; sociala medier, tech och digital kommunikation men fokusera ännu mer på att leverera intressant content, trendspaningar och rapportera från de olika event som jag har förmånen att gå på.

Nu kör vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *