Max på TV-inspelning av Veterinärerna

Idag var jag och Max på Djursjukhuset Albano i Danderyd. Samtidigt som vi var där pågick inspelningar av tv-programmet Veterinärerna som visas på TV4:s kanal Sjuan. Filmteamet frågade om de fick filma mig och Max under hans besök hos veterinären, så nu har Max inlett sin karriär som filmstjärna..

Max har under sommaren haft problem med magen och fått åka in akut till Albano. Efter att ha varit inlagd med dropp och smärtlindring, blivit röntgad och undersökt med ultraljud – visade det sig att Max har fått en kronisk bukspottskörtelinflammation. Inflammationen ger symptom som kräkningar, buksmärta och minskad aptit.

max-pa-djursjukhuset-albano-veterinarerna

Sedan dess har vi kämpat med maten, gett speciellt anpassat veterinärfoder och gjort allt vi kan för att Max ska må bra igen. Till vår stora glädje har Max blivit bättre under dom senaste månaderna och börjat återfå sin gamla aptit. Han har ju tidigare alltid varit en matglad katt ;)

För att följa upp hur Max mår och hur hans bukspottskörtelinflammation utvecklar sig, får han besöka veterinären kontinuerligt. Idag var det dags för ett nytt ultraljud av buken och i samband med besöket blev Max alltså filmad..

max-pa-tvinspelning-veterinarerna max-albano-veterinarerna-tv-inspelning

Han verkade njuta av uppmärksamheten, vilket inte är förvånande eftersom Max är en social katt som tycker om att stå i centrum..

alexandra-max-veterinarerna-albano

Max skötte sig utmärkt under ultraljudet och veterinären konstaterade att inflammationen inte hade försämrats. Nu håller vi tummarna för att Max fortsätter att må bra och att han dyker upp i nästa säsong av Veterinärerna :)

One thought on “Max på TV-inspelning av Veterinärerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *