Om mig

Alexandra Holm

Digital kommunikatör

Jag är 30 år och arbetar som Webbkommunikatör på Sveriges Ingenjörer. I april 2016 tog jag examen från Medieinstitutet där jag läste till Webbkommunikatör inom Sociala medier. Certifierad i Google Analytics 2017.

Bakgrund 

Tidigare har jag studerat samhällsvetenskap och sociologi på universitetet, läst spanska i Barcelona och bland annat arbetat som DJ, eventpersonal och med produktmarknadsföring. Innan jag började på Medieinstitutet var jag på Copyfabriken, en copywriter byrå där jag lärde mig allt från att skriva copy för webben, annonser och kampanjer till  pressreleaser och nyhetsbrev.

Erfarenhet

Min första praktik under utbildningen gjorde jag på CareerOn där jag arbetade med content marketing och ansvarade för att leverera relevant och målgruppsanpassat innehåll till företagets olika söktjänster.

Min andra praktik gjorde jag på Juseks kommunikationsavdelning där jag praktiserade som kommunikatör och arbetade med intern och extern kommunikation för såväl tryck som digitala kanaler. Jusek var även det företag som jag gjorde mitt examensarbete för, vilket resulterade i en skarp förstudie med rubriken ”Hur kan Jusek nå ut till fler chefer genom digital marknadsföring och kommunikation?”.

Sista praktiken gjorde jag på Meltwater där jag praktiserade som omvärldsanalytiker och digital marknadsförare. Under utbildningen blev jag rekryterad till Dataföreningen där jag blev anställd som Digital kommunikatör.

Personligt

Född och uppväxt i Stockholm. Gillar tech, träning, kommunikation, skrivande, böcker och gaming. Fritiden spenderar jag på gymmet eller ute på nån klubb dansandes till drum & bass.

En mer personlig presentation av mig kan ni läsa i mitt första blogginlägg Välkommen :)

Är du nyfiken på vad jag har gjort? Här hittar du mitt CV och Portfolio!

Hitta mig på sociala medier

Twitter @alexcrystals

Instagram @alexcrystals

Visa Alexandra Holms profil på LinkedIn Gå till Alexandra Holms profil

alexandra-holm-alexcrystals-webbkommunikatör

One thought on “Om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *