Praktik på CareerOn

På min utbildning till Webbkommunikatör Sociala Medier ingår tre praktikperioder. Min första LIA, som praktiken kallas, gör jag på CareerOn. Under sex veckor kommer jag att arbeta som Marknadsförare och Social media manager.

CareerOn arbetar med rekrytering online för hela karrärssektorn. Affärsidén går ut på att guida människor genom karriären från utbildning till jobb  och kompetensutveckling. Företaget hjälper utbildare och företag med rekrytering av studenter, trainees och nya medarbetare. I CareerOns tjänster online ingår Utbildningssidan, Utbildning24 och Traineesearch.

Under praktiken kommer jag bland annat lära mig mer om och arbeta med:

  • Content marketing
  • Sociala medier
  • SEO
  • Growth hacking
  • Onlinemarknadsföring
  • Webbpublicering

Det har varit några intensiva dagar på kontoret och jag känner redan att jag lärt mig väldigt mycket. I kombination med att man får utbildning gäller här principen ”learning by doing” vilket är väldigt utvecklande för mig som person.

Kommer skriva mer om var jag lär mig här under praktikens gång men redan nu tycker jag ni ska gå in och kika på mitt första blogginlägg för Utbildningssidan som handlar om hur man botar sin tentaångest med 5 enkla tips ;)

 

One thought on “Praktik på CareerOn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *