Semester och konst

Woho nu har jag sommarlov!

Hade avslutningsfika på kontoret idag med äpplepaj och vaniljsås, sedan åkte jag in till stan och åt middag på Pizza Hut med min vän Lena. Var roligt att träffa henne igen eftersom vi inte setts på några veckor. Nu ska vi bara komma igång med träningen också ;) Hann bara gå till gymmet en gång efter att jag kommit hem från Grekland innan jag typiskt nog blev förkyld. Men efter helgen ser jag framemot att börja träna igen, även om det kommer kännas lite tungt efter i princip en månads uppehåll :P

När vi träffades fick jag även originalbilden till det senaste porträttet Lena gjorde av mig och Max som jag ska rama in :) Förutom att vara en av mina bästa vänner Lena också en sjukt begåvad konstnär. Här är några av de porträtt som Lena gjort av mig och på Max:

Lena Öberg 2014 ©
Lena Öberg 2014 ©
Lena Öberg 2014 ©
Lena Öberg 2014 ©

Ni som är konstintresserade borde kolla in hennes portfolio på:

Instagram – @lena_oberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *