Summer City Life

Aloha! Nu har vi varit tillbaka i stan i en vecka och njuter för fullt av semestern. Under sommaren har jag och Max tillfälligt flyttat in på Odenplan. Något som både är mysigt och gör att vi har nära till allt i stan :)

max-odenplan

Förra veckan körde jag ett träningspass efter ett uppehåll vilket var riktigt skönt. Efter gymmet gick jag förbi Glossybox Pop-Up butik i Kungsträdgården. Det var ett tillfälligt event där man kunde teckna en prenumeration och i samband med det få plocka ihop sin egen goodiebag. Med mig hem fick jag Juniboxen designad av Carolina Gynning och en box med 5 valfria produkter. Perfekt för mig som älskar hudvård ;)

Det blir även en hel del läsning under sommaren, eftersom jag kan prioritera kurslitteratur framför skönlitteratur för första gången på länge ;) Jag har redan hunnit läsa ut fem böcker under semestern och tänkte fortsätta i samma takt.. Därför var det perfekt att jag fick ett presentkort från Pocket Shop av Billy, som jag köpte fyra böcker för i veckan. Återkommer med ett inlägg helt ägnat åt boktips längre fram :)

sommarlasning-2015

En dag gick vi till Galleri Greger på Hornsgatan för att kolla på utställningen där min vän Lena Öbergs ställde ut sina grymma tavlor. Kolla in hennes konst på Instagram @lena_oberg och på Facebook i gruppen Lena Öbergs konst.

I lördags drog vi till Trädgården för att gå på Daytime Sessions och se Shy FX, dBridge och Flava D. Kul kväll med sjukt grym musik och jag älskar konceptet med utgång på dagen!

 

Förutom träning, shopping, konst och utgång har vi dessutom sett Jurassic World på bio. Trots att jag tycker det mesta med dinosaurier är häftigt, så var filmen tyvärr en besvikelse. Full av klyschor, tråkig humor, sexism och stereotyper. Ikväll ska vi gå och se San Andreas istället så håller tummarna för att den är betydligt bättre och bjuder på grym action :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *