Summer Recap

Idag var det dags att säga hejdå till sommarlovet och återvända till skolbänken på Medieinstitutet. Med två sköna sommarmånader bakom mig, känner jag mig trots allt rätt redo för skolan igen. Här kommer en sammanfattning av min semester som innehöll allt från båtliv till god mat och bad samt en hel del solsken.

Jag tillbringade nästan hälften av semestern på Torö utanför Nynäshamn där mina föräldrar har landställe. En perfekt plats för lata sommardagar med bad, en bra bok eller häng ute på bryggan.

Självklart blev det även en hel del båtliv i sommar..

Vi åkte bland annat ut till Trosa för att äta en god födelsedagslunch och senast gjorde vi en utflykt till Fifång för en långpromenad upp till öns jättegryta.

Under de senaste månaderna har jag dessutom hunnit läsa många böcker, träffa vänner, mysa med Max, njuta av god mat och självklart x antal glassar ;)

Nu är jag hemma i stan och tillbaka i skolan igen för att påbörja mitt andra och sista år på utbildningen. I april tar jag nämligen examen och blir färdigutbildad Webbkommunikatör inom sociala medier. Än är det ju några månader kvar men jag har en känsla av att tiden fram tills dess kommer gå med rasande fart.. Vi hörs! :)

One thought on “Summer Recap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *