Vacay!

Inne på vecka två av en efterlängtad semester. Efter några intensiva månader är jag inte den som tackar nej till lite ledighet ;)

Inledde semestern med att åka ner till föräldrarnas landställe på Torö som ligger utanför Nynäsham. På midsommar trotsade vi regnet och åkte till Hembygdsgården för ett traditionellt midsommarfirande.

Max fick självklart följa med till landet och passade på att chilla och njuta av naturen. En dag när solen sken som mest, tog jag årets första (och kallaste) dopp i havet med en temperatur på 15 grader.. Och så var jag med och hjälpte till att sjösätta båten och körde tillsammans med pappa hem den till landet vid Svärdsö fyr.

En annan dag gjorde vi en utflykt till Häringe slott där vi åt en god lunch i solen och njöt av naturen och den vackra miljön. Slottet, som bara ligger 20 minuter från Stockholm, är väl värt ett besök och jag kommer definitivt åka dit snart igen. Nästa gång tänkte jag passa på att testa deras Afternoon Tea och bada i poolen :)

Vi besökte även Torö lanthandel och åt middag på restaurang Sjöbodarna där jag tog en toast med Toröröra som var riktigt god. Dessutom badade även Billy för första gången i år :)

Efter en och en halv vecka på landet känner jag mig mer utvilad än vad jag har gjort på länge. Det är något speciellt med att komma ut hit och vara nära naturen och havet. Jag har tillbringat mina dagar utan några måsten och njutit av att bada, läsa, basta, äta god mat, umgås med föräldrarna och få kvalitetstid med Oki och Max. Nu är vi tillbaka i stan igen, men lugnet som infann sig under min första semestervecka på Torö har jag definitivt tagit med mig tillbaka hit :)

One thought on “Vacay!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *